Якою має бути постільна білизна?

Якою має бути постільна білизна?

22.07.16 16:50 0 868

Людина проводить третину свого життя уві сні і для того, щоб повернути енергію, витрачену протягом дня і набратися нових сил, сон повинен бути здоровим і якісним. Не останню роль в цьому відіграє постільна білизна. Якими критеріями потрібно керуватися при виборі постільної білизни?

Якісна постільна білизна має відразу викликати комфортні відчуття, тільки-но ви до неї доторкнетеся. Вона має бути м'якою і гігроскопічною, не чіплятися, не збиватися, не прилипати, а також легко пратися і швидко сохнути. Її забарвлення повинно повністю гармоніювати з вашим настроєм і вашим характером. Романтикам більше підійдуть квіточки, рюшечки, стрічки, букети. Рішучим людям - східні орнаменти та яскраві кольори. Спокійним - теплі тони і рослинні малюнки, діловим - однотонна постільна білизна. Екзотичні малюнки та забарвлення краще вибирати тим, кому в реальному житті не вистачає яскравих вражень.

Головне - білизна має бути відмінної якості від виробників, які добре себе зарекомендували. Інтернет-магазин http://domashniy.com.ua/shop/brand/viluta пропонує велику різноманітність тканин, кольорів і брендів на будь-який, навіть самий оригінальний смак. Варто вибирати постільну білизну з натуральних матеріалів: льон, сатин, бязь, бавовна. Особливо вишуканою вважається постільна білизна з натурального шовку і, якщо вам пощастить, знайти справжній японський шовк, то ви отримаєте ні з чим незрівняне задоволення.

Класичним варіантом є біла постільна білизна, але після сексуальної революції 60-х в моду увійшли яскраві і строкаті забарвлення, довго залишаються популярними і квіткові мотиви. Сьогодні особливо модними вважаються єгипетські орнаменти, японські ієрогліфи, шкури тварин. Романтичний настрій можна створити за допомогою ніжно-золотої гами. Американці вважають за краще купувати білосніжну постільну білизну, японці - рожеву, англійці - жовтого кольору.

Кілька порад для правильного вибору:

  • Нова білизна повинна пахнути не синтетичним барвником, а текстилем;
  • Забарвлення з лицьової та зворотньої сторони не повинні сильно відрізнятися;
  • Краще, якщо малюнок буде зітканий із різнокольорових ниток, а не нанесений поверх тканини;
  • Білизняний шов повинен бути виконаний дуже якісно, ​​інакше він розійдеться після першого ж прання;
  • Тканина має добре пропускати вологу, а гігроскопічністью володіють тільки натуральні матеріали.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Строительство ...
Наступна новина: С кем встречается Эмилия ...

КОМЕНТАРІ