У Волинській області засуджено торгівців людьми

У Волинській області засуджено торгівців людьми

25.07.16 09:08 0 628
Прокуратурою Волинської області підтримано державне обвинувачення у кримінальній справі про обвинувачення 2 волинян у торгівлі людьми.

Діючи в складі організованої групи зі ще двома громадянами Республіки Польща, щодо яких польською стороною перейнято кримінальне переслідування, у період з лютого 2009 року по лютий 2011 року вони завербували й передали для сексуальної експлуатації в Польщу 9 жінок.

Зловмисники шукали молодих жінок привабливої зовнішності, які перебували у матеріальній скруті, та, обіцяючи роботу й гарні заробітки за кордоном, перевозили їх до Республіки Польща, де передавали своїм співучасникам – власникам нічних клубів. Поляки ж, отримавши "живий товар", під приводом необхідності реєстрації забирали у жінок паспорти та змушували займатись проституцією.

Учора Луцький міськрайонний суд визнав обох торгівців людьми винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України.

Організатору угрупування призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Його співучасницю засуджено до 5 років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: Какие есть разновидности ...

КОМЕНТАРІ