Що собой представляють spa-процедури?

Що собой представляють spa-процедури?

25.07.16 14:35 0 900

«Краса - це обіцянка щастя», - стверджував Фрідріх Ніцше. Кожна представниця слабкої статі, хоче виглядати на всі 100 %, бути неземною красунею і ловити на собі захоплені погляди проходячих повз неї чоловіків і бути музою (натхненням) для свого обранця. Але, як всім відомо, жіноча краса швидкоплинна і якщо жінка хоче на довше її зберегти - вона повинна доглядати за собої, відвідувати spa салон, транежарний зал і слідкувати за своїм харчуванням, використовувати якісну натуральну косметику та триматись подалі від стресів.

Так, наприклад, дуже популярні в наш час спа-догляди здатні дарувати одночасно і красу, і відчуття щастя.

Секрет такої повної гармонізації душі і тіла в тому, що все spa-процедури мають комплексний характер.

Вони об'єднують:

  • детокс-процедури;
  • осмотермію (сольове обгортання);
  • водоростеві обгортання;
  • пілінги;
  • масажі;
  • маски та інше.

У салонах краси досвідчені фахівці пропонують своїм клієнтах найкращий SPA-догляд з використанням косметики сучасних професійних світових брендів: Babor, Ericson Laboratoire, Fitomag.

Початковим етапом обраної спа-програми переважно є детокс у вигляді різних обгортань, пілінгів. Він необхідний для запуску прискореного метаболізму - активного процесу очищення і відновлення організму. Для посилення цього ефекту обгортання і пілінги використовуються в комплексі з масажами.

Різноманітні обгортання доставляють і косметичне, і естетичне задоволення. Наприклад, шоколадне обгортання дарує зволоження та живлення, вирівнює рельєф шкіри і забезпечує повний релакс! Професіонали салону краси вважають відправною точкою spa-догляду побажання клієнта, його бачення результатів.

Спостереження фахівців також показують, що до спа-послуг вперше вдаються найчастіше після відпочинку і пов'язаного з ним набору ваги. Але, спробувавши один раз, зберігають йому вірність постійно, адже доглянутість не набувається за 10 днів. Система спа-процедур стає способом життя. Нехай і Ваше життя стане надзвичайно spa-доглянутим!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Что собой представляют ...

КОМЕНТАРІ