Глобус бари - чудовий функціональний подарунок

Глобус бари - чудовий функціональний подарунок

25.07.16 14:52 0 757

Купити глобус бар в подарунок другу або для себе - це чудова ідея, адже це оригінальний і корисний аксесуар. Він снате в нагоді як шанувальникам алкогольних напоїв, так і людям які бажають урізноманітнити свій інтер'єр. Глобус бари бувають в різних стильових напрямках і тому виглядають дуже ефектно в будь-якому інтер'єрі. До речі, в РФ купити глобус-бар ви можете в інтернет-магазині: podarki.company.

Такі бари дуже функціональні і представляють собою ємності з внутрішніми відділеннями для фужерів і чарок, а найголовніше місцем для пляшок. Закривши глобус-бар, ми побачимо на ньому обриси країн, континентів і морів. На поверхні найчастіше зображені карти середньовіччя, що надає вишуканості інтер'єру.

Буває два види барів-глобусів:

  • підлогові, які зазвичай для зручності мають коліщатка;
  • настільні.

Настільний - це компактний і зручний варіант глобус-бара, який може стати стильним подарунком не тільки другу, але і вашому босу або колезі.

Особливістю підлогового глобус-бару є довгі ніжки на коліщатках, які служать основою для всієї конструкції. Іноді бувають підлогові бари-глобуси зі столиками, що вкрай зручно для невеликого фуршету в Вашому домі. Ви також можете його використовувати як столик для сервірування. Також часто знизу конструкції передбачається спеціальна поличка для зберігання додаткових пляшок і келихів.

Діаметри глобусів бувають різні. Наприклад, моделі глобус-барів які мають діаметр кулі 60 см, можуть зберігати всередині приблизно 20 невеликих пляшечок.

Настільна конструкція має одну невисоку ніжку, яка є підставкою. Для них характерний невеликий діаметр сфери. Наприклад, глобус-бар з діаметром 33 см, може вміщувати в собі 2 невеликі пляшки і 6 фужерів, а вже в моделі з діаметром 40 - вміщаються 3 пляшки з 6-9 фужерами.

Купити глобус бари настільного варіанту - це рішення проблеми нестачі місця. Крім того ціна такої моделі значно нижча. Але підлоговий бар-глобус більш функціональний за рахунок чого і підвищується його ціна.

У будь-якому випадку який би глобус-бар ви не вирішили купити: підлоговий або настільний, подарунок такого роду буде завжди гідно оцінений навіть самою упередженою людиною. Адже глобус бар - це аксесуар, який відрізняється своєю вишуканістю і функціональністю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ