В Луцьку мешканці приватних домоволодінь долучаються до програми встановлення індивідуальних контейнерів для збирання твердих побутових відходів

В Луцьку мешканці приватних домоволодінь долучаються до програми встановлення індивідуальних контейнерів для збирання твердих побутових відходів

26.07.16 09:38 0 513
Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради спільно з працівниками ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» протягом квітня-червня 2016 року уклали договори на встановлення 94 контейнерів на вул. Чернишевського та 24 – на вул. Ковельській.

Мешканцям зазначених вулиць, які відмовились від укладення договорів, було вручено 8 приписів щодо самостійного встановлення індивідуальних контейнерів. Дані приписи перебувають на контролі в департаменті муніципальної поліції до 26.07.2016. Особи, які не виконають вимог приписів, будуть притягненні до адміністративної відповідальності згідно ст. 152 КУпАП.

Станом на мешканцям на вул. Володимирській реалізовано 30 контейнерів. Крім того, інспекторами департаменту муніципальної поліції протягом липня 2016 року було проведено 5 рейдів на вул. Володимирській у вечірню та ранкову пору доби з метою недопущення розміщення на газонах та тротуарах твердих побутових відходів, залишків рослинності та інших відходів мешканцями, які не придбали контейнери. За результатом проведених рейдів складено один протокол за порушення ст. 152 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць міста департамент муніципальної поліції Луцької міської ради звертається до мешканців міста з проханням термінового придбання та встановлення індивідуальних контейнерів.

Департамент муніципальної поліції

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокурори Рівненщини ...
Наступна новина: Луцьк: тривають ремонтні ...

КОМЕНТАРІ