Луцьк: тривають ремонтні роботи на прибудинкових територіях міста

Луцьк: тривають ремонтні роботи на прибудинкових територіях міста

26.07.16 09:53 0 506
Комунальні служби використовують найкращий час для здійснення ремонтних робіт . Зараз прокладають асфальт на проїжджих частинах у дворах, тротуарах. Чимало дворів уже мають облаштовану проїжджу частину, зокрема на вул. Шевченка, 37, 37а, Гордіюк,31, Кравчука, 2,4, Вавілова, 5, Відродження, 20. Наразі тут тривають роботи з викладання бруківки на тротуарах та облаштування дитячих майданчиків. Також розпочали капітальний ремонт прибудинкових територій на вул. Миру, 4, 4а, проспекті Соборності, 30, 32а; 32, 32б, 34; 36.

Міський голова Микола Романюк неодноразово наголошував на комплексному підході до ремонту прибудинкових територій. Тож на кожній з них буде не лише укладено асфальт й тротуари, а й відновлене чи встановлене нове зовнішнє освітлення, влаштовані дитячі та спортивні майданчики, а також площадки для збору твердих побутових відходів (контейнери) з накриттям.

Нагадамо, що, перш ніж розпочати ремонтні роботи, міський голова разом з комунальниками зустрічалися з жителями будинків, де були заплановані такі роботи, щоб дослухатися та врахувати їхні побажання..

Тож ремонтні роботи тривають, і допоки дозволяють погодні умови, працівники комунальних служб хочуть зробити якнайбільше, щоб забезпечити комфорт жителів міста.

Ремонт прибудинкової території на вул.Шевченка, 37, 37 А

Капітальний ремонт прибудинкової території на вул. Миру, 4, 4А

Ремонт на прибудинковій території на вул. Кравчука, 2, 4

Ремонт прибудинкової території на вул. Гордіюк, 31

Завершальні роботи ведуться на території будинку по вул. Відродження, 20

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ