У Чернігові виконується Програма відновлення дитячих ігрових і спортивних майданчиків

У Чернігові виконується Програма відновлення дитячих ігрових і спортивних майданчиків

26.07.16 10:52 0 547
24 липня у Чернігові на вул. Незалежності (р-н Масани) урочисто відкрили дитячий ігровий майданчик - один з багатьох, побудованих цього року в Чернігові за кошти бюджету міста. Місце події з цієї нагоди відвідали Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступник Сергій Фесенко, начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц, а також діти та їхні батьки.

Такі майданчики встановлюються в рамках виконання міської Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки, основна мета якої полягає у забезпеченні дітей міста за місцем проживання обладнаними місцями для безпечного активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

«Чернігів – одне з перших міст, де буде достатньо дитячих майданчиків», - сказав Владислав Атрошенко при спілкування з жителями мікрорайону та журналістами. – Цей майданчик встановлений за кошти міського бюджету, а значить за ваші кошти, тут є й ваша доля внеску». Крім того, Владислав Атрошенко звернувся до всіх відвідувачів з наполегливим проханням бережливо ставитися до майданчика, щоб він відпрацював якнайдовше.

Цього дня для всіх діток працювали аніматори та були влаштовані інші розважальні локації, проводились цікаві змагання та конкурси. Всіх учасників пригощали солодощами.

Як вже повідомлялося раніше, згідно з Програмою відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків з міського бюджету у поточному році буде виділено 1,5 млн грн на дитячі майданчики і 1 млн грн – на спортивні. Загальний обсяг фінансування на два роки 4 786,4 тис. грн.

Управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради разом з підпорядкованими управлінню комунальними підприємствами «Деснянське», «Новозаводське», «ЖЕК-10», «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради та районними у місті радами проведено обстеження існуючих дитячих ігрових та спортивних майданчиків на прибудинкових територіях житлових будинків міста Чернігова. Визначено рівень забезпечення ігровим та спортивним обладнанням та потреби в їхньому оновленні або повній заміні.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ