На Тернопіллі футбольний турнір пам’яті Героя АТО Володимира Труха виграла команда з Коцюбинець

На Тернопіллі футбольний турнір пам’яті Героя АТО Володимира Труха виграла команда з Коцюбинець

26.07.16 14:32 0 577
Як відомо, людина живе доти, поки про неї пам'ятають. У липні нашому земляку, мужньому захиснику України, учаснику антитерористичної операції на сході держави Володимиру Труху із cела Жабинці виповнилося б 24 роки. Однак при обороні Донецького аеропорту воїн-кіборг загинув. Пам'ять про нього навічно житиме в серцях земляків. Минулого року за ініціативи друзів-футболістів та підтримки Гусятинського РКП «ФСТ «Колос-спорт для всіх», районної федерації футболу було організовано футбольний турнір пам'ятні Володимира Труха. Про те, що такий захід має стати традиційним, тоді пообіцяв у своєму виступі голова КДКГ РФФ І.Слив'як. Завдяки підтримці директора ПСАФ «Нічлава» С.Коціри, це сталось.

Цьогорічний турнір розпочався із хвилини мовчання та покладання квітів до меморіалу Володимира Труха, колишнього воротаря ФК «Сокіл». А у футбольних баталіях перемогу здобула команда із села Коцюбинці. Другими були футболісти-односельчани Героя-кіборга із Жабинець. Третє місце посіли представники села Чабарівка, котрі у серії післяматчевих пенальті перемогли суперників із села Оришківці.

Нагородження призерів провели батьки Володимра Труха, голова РФФУ В.Будзінський, директор ГРКП «ФСТ «Колос-спорт для всіх» А.Кузик , сільський голова А.Лахман.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: На Вінничині фіскальна ...

КОМЕНТАРІ