Чернівці: В 33-й школі облаштують сучасний футбольний майданчик

Чернівці: В 33-й школі облаштують сучасний футбольний майданчик

27.07.16 15:03 0 691
Схвалено текст договору про спільну діяльність між виконавчим комітетом Чернівецької міської ради, управлінням освіти Чернівецької міської ради та приватним підприємцем Олегом Кердеєм. Договором передбачено об'єднати зусилля у сфері облаштування сучасного майданчика для міні-футболу з синтетичним покриттям на території існуючого спортивного майданчика загальноосвітньої школи №33 для занять фізичною культурою та спортом дітей та дорослих.

Підприємець, який за власні кошти планує облаштувати спортивний майданчик, має погодити з виконавчим комітетом та управлінням освіти ескізний проект майданчику та облаштувати майданчик в термін 70 робочих днів після погодження проекту.

Згідно угоди, футбольний майданчик з понеділка по п'ятницю з 8 до 15 години буде використовуватись школою №33, а решту вільного часу – підприємцем. Також підприємець на безоплатній основі надає управлінню по фізичній культурі і спорту міської ради футбольний майданчик для проведення навчально-тренувальних занять з футболу, а також для проведення змагань різних рівнів, проведення спортивно-масових заходів з метою популяризації різноманітних видів спорту та залучення населення до занять спортом. Футбольний майданчик буде оснащений відео- спостереженням та охоронятись.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Що потрібно знати про ...

КОМЕНТАРІ