Прилуцька сільська рада виявила бажання співпрацювати з Луцьком з перспективою подальшого об’єднання

Прилуцька сільська рада виявила бажання співпрацювати з Луцьком з перспективою подальшого об’єднання

27.07.16 18:20 0 609
Під час оперативної наради міський голова Микола Романюк розповів, що нещодавно разом зі своїми заступниками Андрієм Кицею та Сергієм Григоренком на запрошення місцевих депутатів та виконавчого комітету побували у Прилуцькій сільській раді, яка виявила бажання співпрацювати з Луцькою міською радою з перспективою подальшого об'єднання.

«Це не означає, що вже воно так буде. Але на є чинне законодавство, яке дозволяє нам працювати відповідно до рішень сесій рад, на основі договорів про співпрацю. Такі проекти договорів вже готуються. Депутати Прилуцької сільської ради окреслили, що б вони від нас хотіли, ми дали пропозицію, що хотіли б ми», - зазначив міський голова.

За його словами, нам необхідне будівництво спальних районів. Тож Прилуцька сільська рада готова надати місту земельні ділянки для будівництва мікрорайонів. А ми повинні, безперечно, дати їм щось взамін. Що стосується луцьких ДНЗ, прилуцькі діти зможуть безперешкодно їх відвідувати.. Щодо діток з інших прилеглих сіл, то їх прийматимуть у садочки за умови, що в черзі немає луцьких дошкільнят.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ