У Рівненській області за позовом прокуратури державі повернуто водний об’єкт вартістю майже 6 млн грн

У Рівненській області за позовом прокуратури державі повернуто водний об’єкт вартістю майже 6 млн грн

27.07.16 13:17 0 563
Позов прокуратури Рівненської області про повернення державі водного об'єкту вартістю майже 6 млн грн. господарським судом Рівненської області задоволено у повному обсязі.

Йдеться про ставок площею водного дзеркала майже 190 га, що розташований на території Перебродівської сільської ради Дубровицького району Рівненської області.

Установлено, що приватний підприємець продовжував незаконно використовувати водойму, незважаючи на те, що судами за ініціативи прокуратури було розірвано договір оренди земельної ділянки, на якій розташований водний об'єкт, та постановлено повернути її державі.

Водночас, у зв'язку з відсутністю правових підстав подальшого користування підприємцем водойми, заходів щодо примусового повернення вказаного водного об'єкту місцевою та обласною владою не вжито.

Тому, з метою захисту інтересів держави прокуратура Рівненської області вжила заходів представницького характеру щодо повернення державного майна у стані, не гіршому у порівнянні з тим, у якому його було одержано в оренду.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Мешканці ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ