Прокурор Волині навідався у Ковельську виховну колонію

Прокурор Волині навідався у Ковельську виховну колонію

30.07.16 18:28 0 667
Прокурор області Максим Киричук провів перевірку у Ковельській виховній колонії Управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області, у якій нині відбувають покарання 63 неповнолітніх.

Насамперед керівник наглядового органу звертав увагу на питання додержання конституційних прав ув’язнених, їх матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення та дотримання права на отримання освіти.

У ході перевірки з'ясовано також матеріально-побутовий стан приміщень, у яких проживають та навчаються засуджені неповнолітні.

Опісля прокурор Волинської області вислухав тих, хто виявив бажання звернутися до нього на особистий прийом. Вихованці колонії зверталися з питань порядку відбування покарання та умов звільнення.

На усі поставлені запитання засуджені отримали ґрунтовні роз’яснення чинного законодавства.

За результатами перевірки колонії прокурор області наголосив начальнику Управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області Олександру Герасимчуку та керівництву установи на необхідності приділяти належну увагу додержанню вимог кримінально-виконавчого законодавства під час відбування покарання неповнолітніми і вживати заходи задля соціальної адаптації засуджених та повернення їх до нормального життя у суспільстві.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: Юрій Юрик: «Розвиток ...

КОМЕНТАРІ