Міський голова Микола Романюк оглянув хід виконання ремонтних робіт вулуць та прибудинкових територій

Міський голова Микола Романюк оглянув хід виконання ремонтних робіт вулуць та прибудинкових територій

30.07.16 18:01 0 616
Міський голова Микола Романюк, його перший заступник Тарас Яковлев, директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась та заступник директора департаменту Микола Осіюк оглянули вулиці, двори та прибудинкові території, щоб ознайомитись з ходом ремонтних робіт на цих об'єктах.

Комунальні служби використовують найкращий час для здійснення ремонтних робіт. Так, зараз активно триває ремонт та реконструкція вулиць Плитниця та Замкова, що у Старому місті. На вулиці Плитниця кладеться бруківка, будуть замінені ліхтарі, а ще, тут будуть облаштовані два сквери.

На вулиці Замковій також прокладатиметься бруківка, а на частині вулиці - асфальт. Також тут монтується підпірна стіна для того аби не осипалися вали, що біля Замку.

Зараз прокладають асфальт на проїжджих частинах у дворах, тротуарах. Чимало дворів уже мають облаштовану проїжджу частину, зокрема на вул. Шевченка, 37, 37а,

Гордіюк, 31,

Відродження, 20.

Наразі тут тривають роботи з викладання бруківки на тротуарах та облаштування дитячих майданчиків, буде зроблене зовнішнє освітлення. На прибудинкових територіях облаштовуються стоянки для паркування автомобілів.

Жителі будинку на вул.Шевченка 37 повідомили, що дуже задоволені роботами, що вже зроблені і на даний час тривають.

Також розпочали капітальний ремонт прибудинкових територій на вул. Миру, 4, 4а,

Кравчука, 5.

Микола Романюк висловив вдячність будівельникам, що професійно виконують свої роботи. Він зазначив, що в цьому році в планах ремонт 51 прибудинкової території, також два великі об'єкти - мости на вулиці Гордіюк та вулиці Рівненській. “Багато лучан отримають гарний подарунок до Дня міста, адже роботи на кількох прибудинкових територіях мають бути завершені саме до цього часу”, - зазначив Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ