У Рівненській області рятувальники навчили селян основних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники навчили селян основних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності

30.07.16 12:49 0 600
З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, а також недопущення травмування та загибелі на них людей, 29 липня працівниками Дубровицького районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області спільно з рятувальниками 14-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено профілактичне відпрацювання житлового сектору Мочулищенської сільської ради. Саме цю територію обрали не випадково, адже дана сільська рада є однією з найбільших в районі по кількості проживаючого населення.

Залучивши до рейду голову сільської ради, було здійснено подвірний обхід помешкань тих громадян, які потрапляють в зону ризику, а саме: одиноко проживаючі пристарілі громадяни, багатодітні сім’ї та неблагополучні родини. Всім, до кого навідались працівники Держслужби з НС вручались листівки з правилами пожежної безпеки, з дозволу господарів проводився огляд пічного опалення та електрогосподарства. Господарям рятувальники вказували на недоліки в протипожежному захисті обійсть та можливі наслідки, до яких вони можуть призвести. Також селянам наголосили на дотриманні правил безпеки під час відпочинку у лісових масивах та про заборону спалювання сухої трави та сміття.

Загалом, в усіх оселях, де побували працівники пожежно-рятувальної служби, були раді їхній увазі, особливо одиноко проживаючі люди похилого віку. Цій категорії громадян рятувальники під час заходу також надали допомогу у вирішенні господарських проблем.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Працівників ...
Наступна новина: На Тернопільщині майже 2 ...

КОМЕНТАРІ