У Рівненській області рятувальники організували безпечний відпочинок дітей зі Сходу країни

У Рівненській області рятувальники організували безпечний відпочинок дітей зі Сходу країни

30.07.16 11:01 0 613
28 липня рівненські рятувальники організували безпечну та комфортабельну доставку родин з Донецької та Луганської областей, що тимчасово проживають в Рівному, з Клеванського дитячо-юнацького оздоровчого комплексу «Слава», де вони перебували на літньому відпочинку.

Окрім вирішення питань з транспортом, працівники ДСНС допомогли родинам переселенців в облаштуванні літнього табору та забезпечили його всім необхідним протипожежним інвентарем на весь час відпочинку.

За допомоги благодійного фонду «Волинь Європейська» діти з внутрішньо переміщених родин протягом 10 днів відпочівали та оздоровлювалися в мальовничому таборі, що розташований в Клеванському лісі Рівненського району. Під час відпочинку для дітей рятувальники організували громадсько-пізнавальну акцію «Правила безпеки вивчай, весело відпочивай!», в ході якої навчили їх правилам пожежної безпеки в лісових масивах та під час відпочинку на водоймах, а також що робити у разі виявлення підозрілих і вибухонебезпечних предметів. За час таборування діти набратися позитивних емоцій та незабутніх вражень.

«Наші рятувальники при підтримці обласної влади постійно організовують для приїжджих родин зі східних областей України цікаві розважальні та пізнавальні заходи, щоб ця категорія людей ніколи не відчувала себе покинутою зі своїми проблемами на самоті. Переконаний, що саме такі заходи дозволяють дітям хоча б трохи відволіктися від тих проблем, які випали на їхню долю, а також навчитися не потрапляти в загрозливі ситуації, а в разі їх виникнення – знати як діяти, щоб вберегти своє життя та життя оточуючих», – зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ