У Рівненській області рятувальники під час ліквідації пожежі у приватному господарстві врятували від знищення вогнем житловий будинок

У Рівненській області рятувальники під час ліквідації пожежі у приватному господарстві врятували від знищення вогнем житловий будинок

31.07.16 12:04 0 671
28 липня о 22:50 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві в смт. Рафалівка Володимирецького району. За вказаною адресою було негайно направлено чергові караули 5-го державного пожежно-рятувального поста смт. Рафалівка та 11-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники провели розвідку та встановили, що вогнем охоплено перекриття господарчої будівлі розміром 20х6 метрів. Існувала реальна загроза поширення полум’я на поряд розташований (за 4 метри) житловий будинок та господарчі прибудови. Тому на гасіння було оперативно подано два водяні стволи. Завдяки оперативним та тактично грамотним діям вогнеборців пожежу о 23:42 вдалося локалізувати, не допустивши перекидання полум’я на житловий будинок та прибудови. Повністю пожежу ліквідували о 01:30. Вогнем знищено перекриття та дах господарчої будівлі.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: прокурор області ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ