У Житомирі офіцери запасу склали Військову присягу.

У Житомирі офіцери запасу склали Військову присягу.

01.08.16 11:38 0 672
148 курсантів урочисто присягли вірно служити Українському народові, сумлінно й чесно виконувати військовий обов'язок. Вони проходили навчання на факультеті підготовки студентів за програмою офіцерів запасу.

30 липня 2016 року у військовому інституті відбулось урочисте складання Військової присяги на вірність Українському народові курсантами навчального збору.

Привітав молодих офіцерів з прийняттям військової присяги на вірність Українському народові заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута.

Начальник військового інституту генерал-майор Олександр Левченко підкреслив, що курсанти складають Військову присягу в епохальні часи, коли Україна бореться за свою незалежність та територіальну цілісність.

Також в урочистостях взяли участь і керівники ВНЗ Житомищини - ректор Житомирського державного університету ім. І. Франка Петро Саух, ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов та проректор Житомирського національного агроекологічного університету Юрій Демяненко.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: Рятувальники ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ