129,6 млн. гривень – на ремонт доріг на Тернопільщині

129,6 млн. гривень – на ремонт доріг на Тернопільщині

02.08.16 14:47 0 478
Перший заступник голови облдержадміністрації Іван Крисак провів нараду щодо забезпечення проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування.

Розглянуто питання щодо забезпечення поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення у 2016 році за рахунок коштів, залучених у попередні роки під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 8 червня 2016 р. № 374, якою передбачено фінансування для області з Державного бюджету в розмірі 129,6 млн. гривень.

Враховуючи що обов'язковою умовою виділення коштів з Державного бюджету є виділення з місцевих бюджетів усіх рівнів, видатків в обсязі не менш як 10 відсотків, прийнято рішення рекомендувати органам місцевого самоврядування визначитись із можливістю відповідного співфінансування.

В нараді взяли участь представники управління розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження, департаменту фінансів обласної державної адміністрації, Головного управління Національної поліції в області, управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в області, Головного управління Державної казначейської служби України, в області, Служби автомобільних доріг в області, ДП «Тернопільський облавтодор».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За зловживання впливом ...

КОМЕНТАРІ