Прокуратурою Вінницької області взято на контроль хід розслідування за фактом резонансної ДТП

Прокуратурою Вінницької області взято на контроль хід розслідування за фактом резонансної ДТП

02.08.16 09:51 0 546
Прокуратура Вінницької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом ДТП, що сталася 30 липня під Вінницею. Внаслідок зіткнення чотирьох автомобілів: «ВАЗ 21015», «Nissan Qashqai», «Volkswagen Т4», «Mersedes Atego», на об’їзній дорозі м. Вінниці постраждали 10 людей, 5 з них – діти. Відомості внесено до ЄРДР 30.07.2016 за ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки. У лікарні померли водії «Volkswagen» та «ВАЗу», а відтак, 31.07.2016 кримінальне провадження перекваліфіковано на ч. 3 ст. 286 КК України.

Установлено, що на автодорозі «Стрий – Кіровоград – Знам’янка», в напрямку м. Умань, водій автомобіля марки «ВАЗ 21015», не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Volkswagen Т4», у салоні якого перебувало шестеро пасажирів. Пасажири «Volkswagen Т4» та водій автомобіля «Nissan Qashqai» отримали травми і наразі перебувають у медичних закладах обласного центру.

У кримінальному провадженні проводяться допити свідків, призначено судово-медичні та криміналістичні експертизи, виконуються інші першочергові слідчі дії, спрямовані на швидке, повне та неупереджене дослідження обставин кримінального правопорушення.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопілля: ...

КОМЕНТАРІ