В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

02.08.16 13:49 0 548
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, його заступники Андрій Киця, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Володимир Гунчик перед початком розгляду основних питань закликав керівників міст і районів докласти максимум зусиль для підготовки до відзначення 25-річниці незалежності України, щоб ювілей держави відбувся на високому організаційному рівні, належним чином були забезпечені заходи безпеки та висвітлення урочистостей. Він також акцентував на важливості оперативно провести жнива, й створити передумови для зберігання зібраних врожаїв.

Голова облдержадміністрації також доручив усім учасникам антикорупційного енергетичного штабу на наступне засідання напрацювати пропозиції, які допоможуть належним чином підготуватися до опалювального сезону. Зокрема, передбачити заходи з боротьби з неплатниками за комунальні послуги та оперативного надання субсидій. Як приклад позитивного досвіду роботи з боржниками, він назвав Луцьку міську раду.

Питання порядку денного оперативної наради стосувалися виконання бюджету області за сім місяців. Відзначалася позитивна динаміка виконання дохідної частини бюджету області. Зокрема, виконані усі бюджети територіальних громад. Щодо використання бюджетних коштів, то Володимир Гунчик нагадав про необхідність дотримання Закону України “Про публічні закупівлі”, який набрав чинності і його потрібно дотримуватися.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі суб’єкти ...
Наступна новина: На Звягельщині 3 дні ...

КОМЕНТАРІ