Луцький міський голова Микола Романюк привітав жителів Володимира— Волинського з нагоди Дня міста

Луцький міський голова Микола Романюк привітав жителів Володимира— Волинського з нагоди Дня міста

02.08.16 13:23 0 638
30 — го та 31 — го липня Володимир — Волинський відзначив 1028 річницю з Дня створення. Жителів міста вітало чимало гостей, серед яких — народний депутат України Ігор Гузь, Луцький міський голова Микола Романюк, заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук, посадовці з області, а також гості з Польщі та Німеччини.

Урочистості розпочалися із покладання квітів до Обеліска слави та Стели пам'яті полеглим в АТО. Далі — велопробіг у вишиванках та вже традиційний Володимирський узвіз, де зібралися жителі Володимира — Волинського, щоб відзначити свято.

Луцький міський голова Микола Романюк від імені усієї громади Луцька щиро привітав міського голову Петра Саганюка та усіх жителів із Днем міста. Він побажав місту успіхів та процвітання, благополуччя та мирного неба та вручив пам'ятні сувеніри.

На завершення офіційної частини та привітань для жителів Володимира-Волинського розпочалась розважальна програма - лицарські бої, виступи фольклорних і аматорських гуртів, виступ поп-фолк-джаз гурту “Чорні черешні”, виставою аматорського театру “Різнобарв'я”, концертом гурту “ФлайzZza”та фаєр-шоу.

Фото взяте із сайту "БУГ".

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі суб’єкти ...

КОМЕНТАРІ