У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території місцевого центру зайнятості

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території місцевого центру зайнятості

02.08.16 09:28 0 603
29 липня на території Рокитнівського центру зайнятості співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини ДПРЗ-5 ГУ ДСНС України у Рівненській області провели спільно з персоналом об’єкту тактико-спеціальні навчання.

Відповідно до тактичного задуму в одному з приміщень центру зайнятості сталася пожежа. Адміністрація об’єкту, повідомивши Службу порятунку за номером «101» про надзвичайну подію, розпочала боротьбу з вогнем та евакуацію матеріальних цінностей. Тим часом, рятувальники, що прибули на місце виклику, негайно попрямували в розвідку і задіяли на гасіння умовної пожежі два водяні стволи. Протягом 25 хвилин пожежа була ліквідована.

Підбиваючи підсумки спільних навчань, начальник Рокитнівського районного сектора підполковник служби цивільного захисту Руслан Гордійчук зазначив: - «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустити поширення вогню по усій площі центру зайнятості. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані”.

По закінченню навчання, рятувальники провели серед персону центру майстер-клас по використанню вогнегасників, а також перевірили справність наявних на території джерел зовнішнього протипожежного водопостачання.

ДПРЧ-10 ДПРЗ-5 Головного управління ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі триває ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ