Сучасний торгово-офісний центр «Юність» надасть вінничанам та жителям області якісні товари та нові робочі місця (+фото)

Сучасний торгово-офісний центр «Юність» надасть вінничанам та жителям області якісні товари та нові робочі місця (+фото)

02.08.16 11:08 0 606
У цьому переконана заступник директора – начальник управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Вега Кулявець, яка 1 серпня, взяла участь у відкритті ТЦ «Юність». Також на урочистостях були присутні інвестори, забудовники та громадськість.

« відбулась досить значима подія для області в цілому. Торговельний центр «Юність» будувався біля трьох років , нині тут представлені продовольчі і промислові групи товарів, а на третьому поверсі будуть здаватись офісні приміщення. Тож сподіватимемось, що такий сучасний торгово-офісний центр надасть вінничанам та жителям області нові робочі місця й гідні заробітні плати», - зазначила Вега Кулявець.

За словами начальника управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації , відкриття подібних закладів сприяє збільшенню товарообігу, покращенню статистичних показників, що надає поштовх до економічного зростання області. Так, за перше півріччя 2016 року товарообіг Вінниччини склав 16, 5 млрд грн. У порівнянні з минулорічним періодом, темп зростання складає 5%?- це третє місце по Україні,- запевняє посадовець.

Щодо того, чи не є ринок області перенасиченим торгівельними закладами, то Вега Кулявець зазначила: «Нами було проведено дослідження відповідно до методики Кабінету Міністрів України і зроблено відповідні розрахунки, які показали, що місто Вінниця, а також районні центри нашої області та міста обласного значення ще недостатньо забезпечили торговельну мережу закладами, які б надавали високоякісні торговельні послуги. Тож наші внутрішні інвестори мають виходити на ринки міст і містечок, селищ та сіл області і відкривати подібні торговельні центри і там, створюючи умови для здорової конкуренції та забезпечення споживачів якісними товарами за доступними цінами».

Для довідки:

ТЦ "Юність" - новий торговельний комплекс у Вінниці, розташований на проспекті Юності 35-а. Це сучасний торговельний заклад, який об'єднує багато різнопланових магазинів - від бутіків дитячого одягу та іграшок, до продуктових магазинів і майданчиків з матеріалами для будівництва.

Для зручності відвідувачів торговельного центру облаштовано паркінг.















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про ...
Наступна новина: У Житомирі окреслили ...

КОМЕНТАРІ