Вибираємо хороший кондиціонер

Вибираємо хороший кондиціонер

02.08.16 15:44 0 677

Сьогодні є дуже велика кількість різноманітих кондиціонерів. Так само велика, як і кількість приміщень різного типу, які потребують системах кондиціонування. Для дому та квартири підходять кондиціонери малої потужності, для офісів, виробничих приміщень, магазинів - використовують зовсім іншу техніку. Хорошими будуть ті кондиціонери, ціна яких виправдана і виробник яких володіє хорошою репутацією.

Навіть не намагайтеся придбати самий дешевий кондиціонер, в данному випадку ціна визначає якість! До речі, в Бєлгороді якісний кондиціонер за доступною ціною ви можете придбати в інтернет-магазині "Термо-маркет": termo.market.

Отже, Ви Замовник і хочете купити кондиціонер. Перше, з чим Ви неминуче зіткнетеся із величезною кількістю пропозицій від величезної кількості маленьких, середніх і великих кліматичних фірм, які продають кондиціонери. Пропозиції є скрізь - і в газетах, і в журналах і в Інтернеті.

Як вибрати і у кого купити?

Найнадійнішим способом купити такий потрібний в спеку пристрій - це скористатися рекомендацією своїх знайомих, друзів, колег, кому вже ставили кондиціонер. Але що ж робити, якщо рекомендації погані або їх взагалі немає?

  • Перший крок. Вибираємо необхідну холодильну потужність спліт-сістеми. Для того, щоб кондиціонер влаштовував Вас як звичайний пристрій, мало просто його купити, вони різні за потужністю і для кожного окремого приміщення його розраховують за цією самою потужністю. Як це зробити? Адже Вам просто необхідно, щоб він якісно працював, і Ви не збираєтеся для цього ставати фахівцем з підбору холодильної техніки! В Інтернеті є розрахунок необхідної потужності кондиціонера. При розрахунку не варто забувати, що різні розрахункові програми завжди дають різні результати. Беріть середнє арифметичне. Але краще все-таки довіритися фахівцям. Правильним буде, якщо Ви зателефонуйте в кліматичну компанію і попросите дати Вам телефонну консультацію. Якщо консультант по телефону просто запитає Вас про кількість квадратних метрів приміщення і йому це досить для підбору, то наша порада Вам - в довіднику є і інші компанії, телефонуйте далі. Кінцевим відповіддю консультанта по телефону буде необхідна холодильна потужність, виражається вона в кіловатах (кВт). Що й треба було знайти;
  • Другий крок. А яку саме марку вибрати? Для кожної людини, яка хоче купити якесь корисний пристрій, одним з важливих питань буде вартість цього задоволення. За ціною кондиціонери ділять на чотири категорії: дешеві, середні, дорогі, елітні. Тут діє правило: чим дорожчий кондиціонер - тим більше функцій він має;
  • Третій крок. У кого купити кондиціонер? Ми вже визначилися з потужності, яка нам необхідна і з маркою. Значить, вам треба знайти, власне, компанію, яка привезе і змонтує вам кондиціонер. Беремо телефонний довідник, вибираємо розділ кліматичних фірм і дзвонимо. Звертаємо увагу на такі речі - культуру мови, грамотність консультації, здатність чітко Вам пояснити вартість монтажу. Можете поцікавитися принципом роботи спліт-системи, звідки береться охолоджене повітря - якщо менеджер не може Вам пояснити принцип роботи холодильного пристрою, то це дуже сумний факт. Вартість монтажу у різних компаній різна, і Вам, необізнаному в тонкості монтажу кліматичного обладнання, не варто забувати про те, що як систему кондиціонування змонтують, так вона і буде працювати;
  • Четвертий крок. Ви визначилися з ціною і місцем, де хочете купити спліт-систему - що далі? До Вас повинен приїхати фахівець і за місцем визначити спільно з Вами, де буде встановлюватися обладнання, і зорієнтувати Вас за остаточною вартістю монтажу залежно від його складності. У багатьох компаніях обов'язковою умовою є схема монтажу, що складається компанією, і Ваш підпис під ней. Ви з нею ознайомлюєтесь і, якщо згодні і вас все влаштовує, підписуйтесь під нею. Але не забувайте, що якщо потім Ви раптом захотіли вішати зовнішній блок вже не біля цього вікна, а на метр далі, то про таке рішення треба буде попередити менеджера компанії заздалегідь, так як схема віддана монтажній бригаді, і монтувати вони будуть саме за цією схемою , затвердженою Вами. Так що уважно поставтеся до питань і пропозицій менеджера з приводу розташування спліт-системи.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У День ВДВ у Житомирі ...
Наступна новина: Оновлено позиції Тернополя ...

КОМЕНТАРІ