Вибираємо садові качелі для свого заміського будинку

Вибираємо садові качелі для свого заміського будинку

02.08.16 17:40 0 612

Дача - це не тільки город, сад і пов'язана з ними робота. Це ще й місце для релаксу та відпочинку. Незамінним атрибутом для цього є такий корисний дачний аксесуар, як качелі. В данній статті ми розберемося як вибрати садові качелі для заміського будинку.

Навіщо потрібні качелі?

Качелі у дворі власного заміського будинку вже давно перестали бути звичайною дитячою забавкою. В 1-у чергу - це місце для розслаблення, роздумів і відпочинку, а також першокласні садові меблі. Як вибрати ці самі качелі, щоб вони були безпечними та комфортними для всіх членів сім'ї? Як не загубитися в достатку форм, матеріалів і забарвлень? Розберемося по пунктам.

Найчастіше такі качелі бувають металевими або дерев'яними.

  • Дерев'яні качелі. Вони хороші тим, що вони можуть дуже органічно вписатися в навколишнє середовище, тобто стати її продовженням. Це можуть бути качелі з цілісних колод або ж качелі, що оформлені у вигляді альтанки з різьбленим мереживом різних дерев'яних візерунків. Варто зазначити, що такі качелі безпечні, міцні та надійні. Єдиний мінус даної модифікації гойдалок заключається в тому, що дерево необхідно ретельно і регулярно захищати (обробляти) від різних комах і атмосферних явищ;
  • Металеві качелі. Прості моделі виготовляються з труб середнього діаметра або металевого кутка. Конструкція досить проста: 4 ніжки, перекладина і підвісне сидіння. Найкрасивіші качелі робляться на замовлення вручну. Така конструкція може бути прикрашена різними кованими елементами. Головний їх мінус, звичайно ж, полягає у високій ціні.

Якщо у господаря заміського будинку особливих дизайнерських претензій до декору саду немає, можна просто придбати готові садові качелі, які в досить широкому асортименті представлені в торгових точках.

І тут потрібно врахувати такі фактори, як:

  • Розмір. Данний параметр безпосередньо залежить від кількісті членів вашої сім'ї;
  • Діаметр каркасних труб. Данний параметр являється самим головним показником міцності;
  • Форма несучої опори. Від данного параметра залежить місце, куди ви зможете поставити качелі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Чернігові відбулися ...
Наступна новина: Головне управління ...

КОМЕНТАРІ