На Вінниччині реалізовують проект для людей з інвалідністю «Шалений мандрівник» (+фото)

На Вінниччині реалізовують проект для людей з інвалідністю «Шалений мандрівник» (+фото)

03.08.16 18:04 0 571
Ініціатором проекту «Шалений мандрівник» виступає ГО «Гармонія» а фінансову підтримку надає Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА. Партнери проекту: Вінницька міська рада та МБФ «Без кордонів».

В рамках проекту відбулось навчання учасників клубу «Шалений мандрівник», як правильно знімати, монтувати і розміщувати ролики в інтернеті. Перший тренінг називався «Основи відеозйомки за допомогою телефону та цифрового фотоапарату». Тренери - Анатолій та Ірина Ткачуки, які вже понад 15 років працюють в медійному просторі.

В п'ятницю, 29 липня, відбулась перша подорож учасників проекту в с.Буша Ямпільського району, де вони могли застосувати здобуті знання та навички.

Під час подорожі також проводились аудити доступності автозаправних станцій, а саме : чи є доступні туалети для туристів з інвалідністю. На жаль, таких не виявилось. По дорозі було перевірено 4 заправки, де були залишені відповідні записи до «Книги скарг і пропозицій» і подаровані «Порадники» в яких є все про доступність.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как без проблем ...
Наступна новина: Закарпаття: прокуратура ...

КОМЕНТАРІ