З початку року контракт зі Збройними Силами України уклало понад 43 тисячі військовослужбовців

З початку року контракт зі Збройними Силами України уклало понад 43 тисячі військовослужбовців

03.08.16 15:41 0 498
Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олексій Чернобай під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

За його словами, громадяни України продовжують активно укладати контракти на військову службу у Збройних Силах. З початку липня контракт з військом підписало більше 6 тисяч солдатів і сержантів, а також 760 офіцерів. Таким чином, з початку року контракт зі Збройними Силами уклало понад 43 тисячі військовослужбовців, із яких близько 4600 — офіцери.

Міністерство оборони України продовжує заохочувати кращих військовослужбовців, які самовіддано виконують військовий обов'язок.

За минулий тиждень відомчими відзнаками та цінними подарунками Міністерства оборони нагороджено 116 учасників АТО.

Статус учасника бойових дій отримало близько 4 тисяч осіб.

Таким чином, з початку АТО статус учасника бойових дій отримало вже більше 174,5 тисяч військовослужбовців та працівників Збройних Сил України.

Продовжуються виплати грошових винагород військовослужбовцям, які виконують завдання в районі проведення антитерористичної операції.

Наразі майже 29 700 тисяч бійців АТО отримали грошові винагороди на загальну суму понад 134 мільйона гривень. Зокрема, більше 127 мільйонів гривень — за безпосередню участь у бойових діях, а також майже 5 мільйонів 800 тисяч гривень — за успішне виконання бойового завдання у складі підрозділу.

Нині на лікуванні та контролі у закладах охорони здоров'я Міноборони перебуває 144 військовослужбовця Збройних Сил України, поранених під час АТО.

8 поранених перебуває на лікуванні за кордоном. Із них троє — в Угорщині, по двоє — у США та Німеччині та один — у Латвії.

105 учасників АТО проходять реабілітацію у санаторно-курортних закладах. Всього з початку року реабілітаційне лікування пройшло 469 військовослужбовців.

Відео брифінгу можна переглянути за посиланням:

http://www.mil.gov.ua/news/2016/08/02/vistup-rechnika-ministerstva-oboroni-ukraini-pid-chas-brifingu-v-ukrainskomu-krizovomu-media-czentri--

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ