Чернівці: 1 серпня 2016 року в Україні завершено перехід на електронні публічні закупівлі через систему ProZorro

Чернівці: 1 серпня 2016 року в Україні завершено перехід на електронні публічні закупівлі через систему ProZorro

05.08.16 15:39 0 592
Це означає, що всі Замовники повинні публікувати свої закупівлі (як допорогові (якщо запланована сума закупівлі перевищує 50 тис. грн. на рік, замовник зобов'язаний проводити таку закупівлю через систему електронних закупівель (або публікувати звіт про закупівлю), так і понадпопорогові) на новому веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua і проводити їх відповідно до вимог Закону України “Про публічні закупівлі” від 25.12.2015 № 922-VIII (далі — Закон).

Закупівлі, які розпочаті до 31 липня 2016 року (датою початку закупівлі вважається дата оприлюднення оголошення про проведення закупівлі) мають бути завершені відповідно до вимог Закону України “Про здійснення державних закупівель” від 10.04.2014 № 1197-VII (в т.ч. оприлюднення Звіту про виконання договору на веб-порталі Уповноваженого органу tender.me.gov.ua).

Повноваження органів Казначейства у сфері публічних закупівель визначені частиною другою статті 7 Закону, зокрема, до здійснення оплати за договором про закупівлю орган Казначейства, шляхом перегляду документів, розміщених в електронній системі закупівель Prozorro, перевіряє наявність договору про закупівлю, річного плану закупівель та звіту про результати проведення процедури закупівлі, які підтверджують проведення процедури закупівлі, за результатами якої укладено договір про закупівлю.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: День ВДВ у Житомирі ...

КОМЕНТАРІ