«Україна-Польща-Німеччина» розпочала реалізацію свого історико-туристичного проекту «Європейці Вінниччини»

«Україна-Польща-Німеччина» розпочала реалізацію свого історико-туристичного проекту «Європейці Вінниччини»

05.08.16 16:39 0 502
Вінницький обласний осередок Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» розпочав реалізацію свого унікального краєзнавчого проекту «Європейці Вінниччини», який став можливий за підтримки обласної державної адміністрації та частково буде фінансуватися за рахунок коштів обласного бюджету.

Проект передбачає пошук, узагальнення, розповсюдження та популяризацію історичних відомостей про відомих діячів Європи, що народилися або, в той чи інший період свого життя, перебували на території Поділля. В рамках проекту планується створення історично-туристичної карти, проведення інтерактивних заходів та організація прес-турів по місцям, які безпосередньо пов'язані з вінничанами, які так чи інакше мають відношення до соціально-економічного та культурного становлення Європи такою, яку ми знаємо .

У соціальній мережі «Facebook» створено спеціальну відкриту групу під назвою «Європейці Вінниччини» (www.facebook.com/groups/969854133111968/?pnref=story), у якій висвітлюються усі новини та події, пов'язані з реалізацією однойменного проекту, зокрема фотографії та біографічні дані визначних європейців Вінниччини.

Нагадаємо, що Вінницький обласний осередок Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» став одним з 12 переможців конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2016 році за рахунок коштів обласного бюджету, який щороку традиційно проводиться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Вінницький обласний осередок Міжнародної громадської організації «Україна-Польща-Німеччина» проводить систематичну роботу щодо патріотичного виховання молоді Вінниччини, популяризації Поділля за кордоном, вивчення історії, мови та традицій європейських країн у контексті європейської інтеграції України.

Детальніше про проект «Європейці Вінниччини» можна дізнатися на офіційній веб-сторінці Міжнародного товариства «Україна-Польща-Німеччина» (http://www.ukrpolgerm.com).

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Людям без ...
Наступна новина: На Закарпатті оновили ...

КОМЕНТАРІ