Валерій Коровій : Довіра громадян – найвищий показник ефективності роботи вінницької поліції (+фото)

Валерій Коровій : Довіра громадян – найвищий показник ефективності роботи вінницької поліції (+фото)

05.08.16 09:38 0 491
В приміщенні ГУ НП у Вінницькій області відбулись урочистості з нагоди першої річниці створення Національної поліції України.

В урочистих зборах взяли участь керівники області та міста, представники правоохоронних органів, силових структур, судової влади, збройних сил України, духовенства.

Вітаючи особовий склад Національної поліції Вінниччини із професійним святом, голова облдержадміністрації Валерій Коровій відзначив високий рівень довіри населення до представників Національної поліції, які відзначають лише першу річницю від дня створення.

«Ми живемо воістину в історичний час - перший рік надзвичайно напруженої роботи Національної поліції України відходить в історію. Ви, як ніхто, розумієте й відчуваєте ті виклики, які стоять перед нами, але безперечним є те, що в країні відбуваються фундаментальні зміни, в тому числі і в правоохоронній системі. Тож дуже влучне гасло обрали собі вінницькі поліцейські, оскільки довіра громадян є найвищим показником ефективності їх роботи. Люди повинні бути впевнені у власній безпеці. Законність має стати мірилом усіх наших дій»,- зазначив очільник області.

Валерій Коровій щиросердечно побажав вінницьким поліцейським нових успіхів у роботі, впевненості у власному майбутньому і в майбутньому України.

Т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос у вітальному слові підкреслив, що за останній рік робота поліції значно змінилася : "Ми і надалі докладатимемо усіх зусиль для належного виконання поставлених перед поліцією завдань. Зараз в нашій області проходить атестація особового складу поліції. Хотів би, щоб усі професійні поліцейські залишилися працювати і підвищували свій професійний рівень, і щоб довіра населення до поліції Вінниччини була найвищою в Україні", ? наголосив він.

Під час урочистостей представників поліції нагородили грамотами та подяками ГУ НП у Вінницькій області, облдержадміністрації, обласної та міської ради.

Також учасники зібрання вшанували пам'ять правоохоронців, які загинули під час виконання професійних завдань .

Усього на Вінниччині 31 правоохоронець віддав своє життя, забезпечуючи правопорядок і добробут громадян.

Патріотичне спрямування носили усі вокальні композиції, в яких були задіяні працівники Національної поліції. Справжньою окрасою свята стали танцювальні номери за участі солістів вінницьких танцювальних колективів.











































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокурор Волині Максим ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ