Працівникам КП «Тернопільтеплокомуненерго» виплатять заробітну плату

Працівникам КП «Тернопільтеплокомуненерго» виплатять заробітну плату

05.08.16 19:14 0 601
На комунальному підприємстві КП «Тернопільтеплокомуненерго» існує заборгованість із виплати заробітної плати працівникам. Міська рада у червні вже виділяла кошти на виплату заборгованості по зарплаті у сумі майже 5 млн. грн., і на черговій сесії, яка відбудеться у серпні, планує виділити ще 4 млн. 800 тис.грн.

«Тернопіль - одне з небагатьох міст України, яке у літній період зберегло подачу гарячої води, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Чому інші міста припинили на цей час подачу гарячої води? Бо це збиткова діяльність. В основному ці кошти і є зарплата працівників комунального підприємства».

Окрім того, у літній період населення не оплачує за опалення, відтак КП «Тернопільтеплокомуненерго» має менше надходжень і не може власними зусиллями виплати заробітну плату.

«Зараз із керівником підприємства ми шукаємо інші шляхи, як найшвидше виплатити зарплату працівникам, - підсумовує очільник Тернополя. - Надіюся, що ми зможемо забезпечити тернополян гарячою водою до початку опалювального сезону, а також провести поточний та капітальний ремонт мереж».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ