На Закарпатті оновили регіональну раду підприємців

На Закарпатті оновили регіональну раду підприємців

05.08.16 16:40 0 670
В Закарпатській ОДА відбулося перше засідання оновленої регіональної ради підприємців області.

Під час засідання головою регіональної ради підприємців у Закарпатській області обрано Андрія Андріїва, першим заступником Василя Мелеша та заступником Олексія Кіндрата.

Робота Ради націлена на розвиток бізнесу в регіоні та сприятиме створенню ефективного механізму спільної, узгодженої роботи суб'єктів підприємницької діяльності, об'єднань підприємців з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, створення правових, економічних та організаційних умов для забезпечення подальшого розвитку підприємницької діяльності в області.

На першому засіданні регіональної ради підприємців заплановано до 15 серпня опрацювати пріоритетні напрями розвитку підприємницької активності та пропозиції до змін у законодавсті, які сприятимуть покращенню підприємницького середовища в області.

Обласна державна адміністрація внесла пропозицію Кабінету Міністрів України включити Андрія Андріїва до складу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, - повідмили в департаменті економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ