рятувальники вночі ліквідували умовну пожежу на ПРАТ «Рівне-Борошно»

рятувальники вночі ліквідували умовну пожежу на ПРАТ «Рівне-Борошно»

05.08.16 15:35 0 582
03 серпня в місті Рівне на території приватного акціонерного підприємства з переробки зернових рятувальники ГУ ДСНС у Рівненській області провели нічні тактико-спеціальні навчання, під час яких відпрацьовувалися дії з гасіння пожежі на об’єкті зберігання та переробки зернових і взаємодія особового складу пожежно-рятувальних підрозділів з добровільною пожежною дружиною та адміністрацією об’єкту щодо організації евакуації обслуговуючого персоналу та матеріальних цінностей.

За легендою навчань, внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час проведення монтажних робіт виникла пожежа у приміщенні млина. Вогонь швидко поширився у бік робочої вежі, а також у силоси. У задимленому приміщенні може перебувати травмований робітник. Працівники об’єкту повідомили про подію за номером «101», а добровільна пожежна дружина підприємства провела евакуацію персоналу та приступила до гасіння умовної пожежі первинними засобами пожежогасіння. За лічені хвилини на місце виклику прибули пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС обласного центру. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання провели розвідку місця пожежі та в одному з приміщень виявили непритомного чоловіка. Його швидко винесли на свіже повітря та надали першу домедичну допомогу. За декілька хвилин умовну пожежу було ліквідовано.

Підбиваючи підсумки тактико-спеціальних навчань, начальник 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне майор служби цивільного захисту Олег Жовтко зазначив, що відпрацьована взаємодія працівників ПРАТ «Рівне-Борошно» та рятувальників Держслужби з НС заслуговує високої оцінки, адже завдяки злагодженій роботі пожежу вдалося швидко ліквідувати, при цьому не допустивши поширення вогню за межі осередку виявлення.

Рівненське МРУ ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал оглянув хід ...
Наступна новина: На засіданні Громадської ...

КОМЕНТАРІ