Мікропозики на карту: як і де можна отримати?

Мікропозики на карту: як і де можна отримати?

05.08.16 10:38 0 680

 http://всемикрозаймы.рф/статьи/займ-на-карту-мгновенно-круглосуточно-без-отказаОстаннім часом все більш затребуваним кредитним продуктом стає мікропозики на карту. Це послуга, при якій будь-який повнолітній громадянин може отримати позику через інтернет, а затверджені кошти будуть автоматично переведені кредитором на реквізити карти, які вказав позичальник при подачі заявки. На сьогодні це самий простий і швидкий спосіб отримання позикових коштів, буквально протягом години після початку оформлення можна отримати повідомлення про те, що на вашу карту зараховані гроші.

Хто займається видачею таких позик?

У банку такого кредиту не отримати, вони займаються стандартною видачею кредитів, а після підписання кредитного договору позичальник забирає гроші в касі. Мікропозики на карту надають мікрофінансові організації (МФО). Це компанії, схема роботи яких схожа на алгоритми роботи банку, тільки сам кредитний продукт буде мати інші характеристиками. Діяльність мікрофінансових організацій повністю легальна, вони працюють відповідно до російського законодавства і згідно Закону про споживче кредитування.

МФО приймають заявки на свої кредитні продукти різними методами. Можна звернутися в офіс обраного кредитора з документами і подати там заявку, в цьому випадку після розгляду і підписання договору ухвалена сума буде передана на руки позичальникові. А для тих, хто бажає отримати мікропозику на карту, діє сервіс з прийому заявок через інтернет. Виходить, що при онлайн-оформленні в офіс кредитора йти не потрібно, та й взагалі практично всі мікрофінансові організації, практикуючі саме позики на карту, не мають офісів для обслуговування клієнтів, їм це просто не потрібно.

Що собою являють мікропозики і чим вони відрізняються від банківського кредиту?

  • Сума видачі. Якщо в банку можна отримати будь-яку суму, починаючи приблизно від 30,000 рублів і до багатомільйонних угод, то мікрокредитування представляє зовсім інший діапазон сум. Більшість мікрофінансових організацій, що видають мікропозики онлайн на банківську карту, не укладають договори на суми більше ніж 10,000-15,000 рублів. Трохи більші суми можуть видаватися позичальникам, які повторно звертаються в цю ж МФО, благополучно закривши перший договір. В цілому ж, мікрокредитування передбачає і більш вагомі суми, можна отримати до 80,000 рублів, але в цьому випадку буде неможливий переказ схваленої позики на карту, обов'язково буде потрібна особиста зустріч з менеджером кредитора для перевірки особистості, перевірки документів і підписання договору;
  • Термін видачі. Банк може видати кредит на 1, 2, 5, 10 років, на скільки завгодно, в залежності від виду кредитної програми. А мікропозики на карту по всій Росії рідко коли видаються більш ніж на 1 місяць. Такі кредити часто називають позиками до зарплати через короткий термін повернення. І дійсно, мікрокредитом можна скористатися, щоб перехопити грошенят до получки. Рідше видаються мікропозики з поступовим погашенням, в такому випадку позичальник буде 1 або 2 рази на тиждень оплачувати борг рівними платежами. Але в будь-якому випадку видача рідко коли проводиться на термін більш ніж 2-3 місяці;
  • Легкість отримання. Отримання мікрокредиту значно відрізняється від оформлення банківського кредиту. До позичальників тут не чіпляються, багато чого від них не вимагають, а заявки розглядають дуже швидко. Серед громадян існує думка, що мікрофінансові організації можуть видати мікропозики на карту цілодобово без відмови, і частково це так і є. Заявки на отримання коштів приймаються дійсно цілодобово, а ось відмова все одно можлива. Все-таки це кредитна організація і її в першу чергу турбує повернення боргу. Так що, якщо МФО бачить, що потенційному позичальникові нічим платити борг, наприклад, він не працює, то позику йому не видадуть.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Вінничині за фактами ...
Наступна новина: Чернігів: Дитячі садочки ...

КОМЕНТАРІ