Степан Барна привітав і відзначив кращих поліцейських Тернопільщини

Степан Барна привітав і відзначив кращих поліцейських Тернопільщини

06.08.16 15:10 0 595
На Театральному майдані відбулось урочисте святкування першої річниці від дня створення Національної поліції в Україні. З привітальним словом і подякою за сумлінну і віддану працю звернувся і голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

«Дякую кожному поліцейському Тернопільщини. Ви гордо, чесно, добровільно та відповідально виконуюєте свою роботу як на території нашого краю, так і в зоні проведення АТО. Ми високо цінуємо вашу службу. Водночас, країна повинна боротись із ще одним ворогом, який зсередини знищує нашу державу – це корупція, порушення закону і злочинність. Саме Національна поліція повинна зробити все, аби Тернопільщина була територією спокою і конституційного ладу», – зазначив Степан Барна

Також, голова ОДА підкреслив, що працівниками поліції в Тернополі починаючи з 12 березня і до задокументовано майже 9 800 тисяч адміністративних правопорушень. З них складено 186 адміністративних протоколів. Крім того, патрульними винесено понад 8 786 тисяч постанов на загальну суму в 2 мільйони 485 тисяч гривень.

«Такі успіхи вказують, що проект Національної поліції в Тернопільській області реалізувався. Для мене, як для голови тернопільської державної адміністрації важливо і принципово, щоб на території нашої області панували не феодал, не пан, а Конституція та Закон нашої держави», - наголосив Степан Барна.

Розпорядженням голови тернопільської ОДА були нагороджені почесними грамотами кращі представники національної поліції. Так, за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків нагороди отримали: капітан поліції Валіхова Оксана Павлівна, підполковник поліції Гаркавець Віталій Юрійович, сержант поліції Качечка Андрій Анатолійович та рядові поліції Гумен Андрій Євгенович, Копанишин Андрій Миколайович і Ракочий Ігор Іванович.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина отримала 3960 ...
Наступна новина: З початку року луцькими ...

КОМЕНТАРІ