Степан Барна: У боротьбі з корупцією Тернопільщина є і буде безкомпромісною

Степан Барна: У боротьбі з корупцією Тернопільщина є і буде безкомпромісною

06.08.16 18:00 0 559
У Тернополі відбулась презентація нової системи декларування майна посадовцями. Як підкреслив голова Тернопільської державної адміністрації Степан Барна, антикорупційна стратегія в Тернопільській області буде продовжена, адже впровадження електронного декларування – це важливий крок до вступу України в європейську спільноту та безвізового режиму з країнами ЄС.

«Ми повинні зробити все, аби представники органів державної влади, посадовці були максимально прозорими, відкритими і чесними. Нова система електронного декларування зможе охопити всі категорії високопосадовців у нашій державі, починаючи від Президента, прем'єр-міністра, міністрів, народних депутатів, закінчуючи головами державних адміністрацій, заступниками та керівниками департаментів ОДА», – зазначив Степан Барна.

За його словами, в питаннях боротьби з корупцією Тернопільщина є безкомпромісною: це стосується як етичної складової, так і правової відповідальності. «Кожен, хто буде зловживати статусом держслужбовця – буде відповідати перед законом», - наголосив Степан Барна.

Нагадаємо, починаючи з 15 серпня всі держслужбовці будуть зобов'язані задекларувати своє майно в електронній формі. 4 серпня на Тернопільщині відбулась презентація реформи е-декларування за участю представників Національного агентства з питань запобігання корупції та Програми розвитку ООН в Україні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще 4 житлових будинки в ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ