Буковинські олімпійці отримали підтримку від чернівецької громади

Буковинські олімпійці отримали підтримку від чернівецької громади

06.08.16 17:09 0 587
Напередодні Олімпійських ігор, які стартують 5 серпня у Ріо де Жанейро, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук зустрівся у Ратуші із спортсменами та тренерами.

Він вручив копії рішення виконавчого комітету міської ради щодо виділення фінансової допомоги у розмірі 20 тисяч гривень Миколі Лабовському, Емілю Ібрагімову, Віктору Карпу, а також представникам олімпійців Лідії Січенікової, Наталії Лупу і Руслані Цихоцької.

«Приємно, що троє наших земляків братимуть участь у найпрестижніших спортивних змаганнях світу, – каже Олексій Каспрук. – Ми всі сподіваємося на гарні результати і бажаємо їм тільки перемоги. Вдячні й іншим спортсменам, які претендували на участь в олімпійській та параолімпійській збірних України. Виконавчий комітет міської ради вирішив підтримати цих спортсменів, щоби вони мали змогу підготуватися до змагань високого рівня».

Представник Національного олімпійського комітету України Іван Гешко запросив усіх чернівчан до фан-зони на площі Філармонії, щоби повболівати за українських спортсменів. Вона розпочне роботу з трансляції церемонії відкриття змагань 5 серпня.

Першою у боротьбу 5 серпня вступить лучниця Лідія Січенікова, 13 серпня розпочне змагання у кваліфікації легкоатлетка Руслана Цихоцька, Наталія Лупу вийде на бігову дорожку 17 серпня.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові зніматимуть ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ