У Рівненській області прокуратура просить громадян повідомляти про відомі їм обставини бійки,до якої можливо причетні правоохоронці

У Рівненській області прокуратура просить громадян повідомляти про відомі їм обставини бійки,до якої можливо причетні правоохоронці

06.08.16 18:13 0 571
Слідчими прокуратури Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом подій, що сталися 31 липня 2016 року в м. Сарни, де поблизу нічного клубу «Адреналін» невідомі особи, одягнені у балаклави, побили громадян.

Вказане кримінальне правопорушення кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене за допомогою предметів, призначених для спричинення тілесних ушкоджень).

Нині слідчі прокуратури встановлюють можливу причетність до вказаного злочину працівників правоохоронних органів.

У зв'язку з цим просимо очевидців та осіб, яким відомо про обставини вказаної події, звернутися до слідчого відділу прокуратури Рівненської області за наступною адресою: м. Рівне, вул. 16 Липня, 73, каб. 404, тел. 26-27-88, 068-492-12-28.

Будь-яка інформація є важливою для повного та всебічного встановлення обставин кримінального правопорушення та прийняття законного рішення у кримінальному провадженні.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині службовцям ...

КОМЕНТАРІ