Начальник Головного управління Держпродспоживслужби Григорій Сидорук: Має бути комфортно як надавачам послуг,так і споживачам (+фото)

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби Григорій Сидорук: Має бути комфортно як надавачам послуг,так і споживачам (+фото)

06.08.16 20:00 0 537
Про переваги утворення єдиного повноважного органу - Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, його структуру та основні завдання в роботі новостворених управлінь йшлося на прес-конференції, яка відбулась в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Участь у прес-конференції взяли: начальник Головного управління Держпродспоживслужби Григорій Сидорук та керівники структурних підрозділів новоствореної служби: начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Володимир Павлущик, начальник управління фітосанітарної безпеки Володимир Бажановський, начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Олександр Сорочан, начальник управління захисту споживачів Валерій Сиченко та завідувач сектору контролю за регульованими цінами Ігор Галицький.

Основною перевагою такої реорганізації Григорій Сидорук назвав концентрацію послуг, що надаються споживачам Держпродспоживслужбою, більшість управлінь якої тепер і розміщені в одному приміщенні за адресою : м. Вінниця вул. Максимовича,19 (крім управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та управління фітосанітарної безпеки )

«Це значно скорочує терміни надання послуг споживачам, оскільки відсутня можливість перекладання відповідальності за вирішення тих чи інших питань з одного відомства на інше»,- запевнив Григорій Сидорук.- Також ми маємо можливість електронної передачі інформації щодо прийняття звернень, заяв, скарг тощо між структурними підрозділами, що прискорює їх розгляд».

Він також назвав такі цифри: штатна чисельність працівників Головного управління до реорганізації становила 254 особи, після - 144. Проте, скорочення чисельності працюючих не вплинуло ні на якість ні на термін надання послуг.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби зазначив, що віднині, за новим законодавством, відповідальність за якість продукції несе виробник, а не контролюючий орган, як було раніше.

« 75 підприємств Вінницької області експортують свою продукцію в 155 країн світу. Підприємства - виробники самі подають заявки на проведення перевірок, оскільки зацікавлені в цьому »,- запевнив Григорій Сидорук.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: депутати міської ...
Наступна новина: На Тернопіллі Олександр ...

КОМЕНТАРІ