Рекордний розмір застави для Вінницького регіону в сумі 4,5 млн грн визначено судом

Рекордний розмір застави для Вінницького регіону в сумі 4,5 млн грн визначено судом

09.08.16 08:57 0 491
Прокуратурою Вінницької області двом затриманим у кримінальному провадженні щодо заволодіння лісовими ресурсами шляхом зловживання службовим становищем оголошено про підозру.

Клопотання прокуратури Вінницької області про обрання запобіжних заходів судом задоволено. Одному з організаторів злочинної групи, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 4,5 млн грн.

Водночас, на розгляді в суді знаходяться клопотання про накладення арешту на вилучене майно вартість якого складає близько 20 млн грн.

Нагадаємо, що прокуратура Вінницької області спільно із співробітниками УСБУ у Вінницькій області, у рамках досудового розслідування вищезгаданого кримінального провадження провела більше десяти 10 одночасних санкціонованих обшуків, з метою виявлення доказів незаконного розкрадання лісопродукції.

За результатами проведених слідчих дій, у тому числі на території інших областей, вилучено речові докази, які свідчать про незаконну господарську діяльність: «чорну» бухгалтерію, підроблені накладні, 50 печаток різних суб’єктів господарювання, понад 70 банківських карток, транспортні засоби (як знаряддя вчинення злочину), лісову продукцію тощо.

Крім того, у організаторів злочинної схеми, в схованках виявлено та вилучено майже 1 млн грн.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулася ...
Наступна новина: На День міста у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ