На Вінничині з резервного фонду обласного бюджету буде виплачено матеріальну допомогу сім’ям,помешкання яких постраждали від пожежі в Бару (+фото)

На Вінничині з резервного фонду обласного бюджету буде виплачено матеріальну допомогу сім’ям,помешкання яких постраждали від пожежі в Бару (+фото)

09.08.16 13:44 0 575
Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій з робочою поїздкою відвідав місто Бар, де внаслідок пожежі у багатоквартирному будинку, що сталася ввечері 7 серпня, без житла залишились 58 осіб.

В результаті надзвичайної ситуації ніхто з мешканців будівлі не постраждав. На місці події працюють спеціалісти Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Голова облдержадміністрації за участю керівників відповідних служб та представників місцевої влади провів оперативну нараду щодо ліквідації наслідків пожежі та можливих шляхів надання допомоги барчанам, помешкання яких постраждали від вогню, а також поспілкувався з родинами, які залишились без житла.

За результатами поїздки прийнято рішення щодо виплат таким сім'ям сім'ям матеріальної допомоги з резервного фонду обласного бюджету, в тому числі, додаткових виплат родинам, які мають дітей. Відповідне розпорядження голови облдержадміністрації буде підписано найближчим часом.

«Перше, що потрібно зробити, - у максимально стислі терміни надати фінансову допомогу кожній сім'ї. Наступним кроком буде проведення експертизи будівлі, щоб визначитися із подальшими діями щодо її відбудови. Як голова облдержадміністрації робитиму все можливе, аби це питання було якнайшвидше вирішене і ви мали свій дах над головою», - запевнив барчан Валерій Коровій.













































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: План виконання робіт ...

КОМЕНТАРІ