Вінничина: «Єдине місто – єдина країна» (+фото)

Вінничина: «Єдине місто – єдина країна» (+фото)

09.08.16 09:43 0 549
Саме так називається патріотичний квест, який вихідними стартував на міському стадіоні «Локомотив», що у м. Козятин.

Він проходив у форматі пошукової командної гри у змаганні з міського орієнтування та включав в себе логічні й інтелектуальні завдання. Локація патріотичного заходу охоплювала територію майже всього міста.

Після представлення команди по черзі вирушили маршрутом із одинадцяти станцій. На кожній з них виконували завдання та отримували підказку, куди прямувати далі. Перемагає команда, яка найшвидше подолає дистанцію. Усі завдання квесту – патріотичного спрямування. Проходячи маршрут, учасники вишивали державний символ – Герб України, співали Державний Гімн, розгадували ребуси, загадки, відповідали на запитання з історії міста, України тощо.

Візитівкою дійства став автомобіль КрАЗ, який виявився в зоні пильної уваги присутніх. Звичайно ж, фото на пам'ять біля броньовика встигли зробити і гості, і господарі свята. Зібралася на захід і велика кількість козятинчан: плели маскувальні сітки, малювали малюнки військовим в АТО, смакували армійською кашею.

На громаду міста та гостей з інших областей чекав показ робіт художників та концертна програма за участю музичних гуртів.

Невід'ємною складовою зібрання став плац-парад оркестру військової частини № 3028 "Ягуар".

Дітвору ж протягом дня розважали аніматори.

У квесті взяли участь поліцейські, посадовці, військовослужбовці, представники громадських організацій. Загалом, змагалися між собою 9 команд, які містом пересувалися на автівках.

Переможцем стала команда, яка подолала всю трасу за найменший час. Ними виявилися працівники ЛВ ст.Козятин, друге місце - ГО «М.А.К.», почесне третє – зайняла команда поліцейських.

А взагалі в цій грі перемогу отримали здоровий спосіб життя, азарт, ентузіазм, змістовне дозвілля, прагнення козятинчан знати і пізнавати.

Зауважимо, що метою заходу було перетворити звичайну вуличну гру в потужний соціальний проект для об'єднання енергійних, кмітливих та впевнених в своїх силах людей, об'єднати різні соціальні групи, без політики, звернути увагу на бійців, що повернулися з зони проведення бойових дій, а також спілкування людей, які живуть в одному місті.

Приємно було спостерігати, як такі різні, але однаково щиро люблячі нашу країну люди об'єдналися заради спільної мети. Після заходу можна сказати лише одне: з такими чудовими і патріотично налаштованими людьми ми обов'язково переможемо.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: «Підакцизним» ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ