На Вінниччині понад 300 осіб взяли участь у планових навчальних зборах загонів територіальної оборони (+фото)

На Вінниччині понад 300 осіб взяли участь у планових навчальних зборах загонів територіальної оборони (+фото)

09.08.16 11:19 0 515
На одному із військових полігонів Вінниччини 5 серпня 2016 року відбулися планові навчальні збори загонів територіальної оборони. На навчання прибули мешканці м. Вінниці, серед яких робітники підприємств, підприємці, ветерани АТО.

Загалом у зборах взяли участь близько 300 осіб. В за навчальним планом практичні заняття проводили досвідчені кадрові офіцери Вінницького обласного та Вінницького об'єднаного військових комісаріатів, які брали участь в бойових діях та представники волонтерських організацій.

Метою зборів є вивчення військовозобов'язаними своїх функціональних обов'язків, проведення бойового злагодження, що передбачає заняття з тактичної, інженерної, медичної, вогневої підготовки та бойових стрільб зі штатної зброї.

У випадку відвертої збройної агресії, бійці загонів ТРО зможуть виконувати завдання за призначенням, так як мають необхідні вміння та навички та загартованих в боях на сході командирів.

«Колективи військових комісаріатів приклали чимало зусиль для організації та якісного проведення навчань, оцінити їх роботу ви можете по високому рівню проведення та забезпечення запланованих заходів, відмінної індивідуальної підготовки військовозобов'язаних яку вони демонструють в ході проведення занять,"- відмітив військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату полковник Олег Вінницький в розмові з представниками ЗМІ, які спостерігали за проведенням навчань,- ми намагаємося максимально наблизити навчання до бойових умов розуміючи необхідність, важливість та відповідальність за проведення зборів, як заходу по зміцненню обороноздатності держави, захисту її суверенітету та територіальної цілісності».







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дверной замок: его ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ