Чавунний сотейник - універсальне рішення для вашої кухні

Чавунний сотейник - універсальне рішення для вашої кухні

09.08.16 10:18 0 812

Сотейник - це універсальне рішення, яке являє собою якийсь функціональний компроміс між сковородою і каструлею. За допомогою цього посуду ми можемо запекти, посмажити, зварити, згасити, а також розігріти будь-яку страву без олії або води. У сотейнику все виходить апетитним і красивим - рум'яні млинці, підсмажена картопля, яскраво-червоне лечо, при цьому використовувати його можна на плитах будь-якого типу, в тому числі на індукційній панелі. На сьогоднішній день виробники посуду пропонують сталеві, мідні, алюмінієві та інші види сотейників, проте, як показує досвід, найбільш практичними і затребуваними вважаються чавунні вироби, які здатні витримувати підвищені температурні навантаження.

Не один десяток років чавун доводить статус одного з найбільш міцних і довговічних матеріалів, завдяки чому широко затребуваний у сучасних господинь, які використовують чавунний посуд для приготування страв, що вимагають тривалої термічної обробки. До речі, придбати якісний чугунний сотейник за доступною ціною ви можете в інтернет-магазині: https://goldermall.ru/.

Переваги чавунних сотейників

У порівнянні з виробами з інших матеріалів чавунний сотейник є безумовним лідером за своїми характеристиками:

  • Найголовніша перевага цього посуду - висока зносостійкість, яка обумовлена ​​особливостями його конструкції. Метод лиття, використовуваний при виготовленні цього виду посуд, дозволяє створювати багатошарове днище і потовщені високі стінки-бортики. Завдяки такій конструкції в процесі приготування їжі тепло рівномірно розподіляється по всій поверхні і забезпечує повноцінну термічну обробку продукту до повної його готовності. Крім того, рівномірне нагрівання з усіх боків виключає вірогідність пригорання їжі і зберігає її цілісний і апетитний зовнішній вигляд;
  • Товсте багатошарове дно сотейника утримує тепло на триваліший період, що в свою чергу забезпечує оптимальні температурні умови для приготування їжі. М'ясні страви, приготовані в чавунному сотейнику, набувають хрустку золотаву скоринку і стають м'якими і соковитими всередині;
  • Висока теплоємність чавуну дозволяє витрачати менше енергії на приготування страв;
  • Чавунний посуд відрізняється міцністю і стійкістю до механічних пошкоджень;
  • Сотейники з чавуну довговічні і при правильній і акуратній експлуатації прослужать не одному поколінню господинь;
  • Чавун - це екологічний матеріал, він практично не вступає в хімічні реакції, стійкий до окислення, схильний до мінімального ризику утворення іржі і абсолютно безпечний для приготування їжі;
  • Високі смакові якості приготованих страв. У цьому посуді навіть найпростіші домашні продукти виходять набагато смачнішими.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Виставка “Бельгійський ...
Наступна новина: Torrent: что это такое?

КОМЕНТАРІ