Чернівецька делегація відвідала Тімішоару

Чернівецька делегація відвідала Тімішоару

10.08.16 10:28 0 610
На минулому тижні офіційна делегація Чернівецької міської ради перебувала у Румунії з метою участі у святкуванні Дня міста Тімішоара на запрошення мера міста Тімішоара пана Ніколає Робу (Nicolae Robu).

Члени делегації взяли участь в урочистостях з нагоди свята, були присутніми на військовому параді на центральній площі міста, відвідали урочисте засідання міської ради, зробили запис у книзі почесних гостей міста, побували на святковому концерті просто неба та разом з тисячами жителів Тімішоари пораділи десятихвилинному святковому салюту. Під час бесіди з мером міста паном Робу основними питаннями були шляхи та способи залучення іноземних інвестицій, переважно, в інформаційну галузь Чернівців.

Згодом делегація відвідала Український дім, оглянула майже готовий дитячий садок для малечі та церкву, що будується, дізналися про нагальні потреби української діаспори в Румунії. Також цікавою була робоча зустріч в Асоціації з втілення проекту «Культурна столиця Європи 2021», з якою був підписаний меморандум про співробітництво з міською радою, а також з'ясовані технічні та процедурні питання можливої участі Чернівців у наступному проекті «Культурна столиця Європи 2024»

Мер міста Тімішоара Ніколає Робу був офіційно запрошений на святкування Дня міста Чернівці, на що він із вдячністю погодився.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгородській місцевій ...
Наступна новина: Міський голова Львова ...

КОМЕНТАРІ