На Вінниччині триває підготовка до відзначення 25-ї річниці незалежності України (+фото)

На Вінниччині триває підготовка до відзначення 25-ї річниці незалежності України (+фото)

10.08.16 09:38 0 621
8 серпня, у конференц-залі обласної державної адміністрації відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення на Вінниччині 25-ї річниці незалежності України.

З нагоди 25-ї річниці проголошення незалежності України – знаменної події у багатовіковій історії національного державотворення, з метою її гідного відзначення у 2016 році, видано Указ Президента України «Про відзначення 25-ї річниці незалежності України» від 3 грудня 2015 року №675/2015.

На виконання цього Указу облдержадміністрацією підготовлено відповідний проект розпорядження голови облдержадміністрації «Про відзначення на Вінниччині 25-ї річниці незалежності України», яким затверджено склад організаційного комітету з підготовки заходів, які відбудуться на території області з нагоди вищезазначеного свята.

«Відзначення головного свята держави – Дня незалежності України на достойному рівні – це наше з вами головне завдання. Це наше власне обличчя. Тому я закликаю підійти до організації святкування з усією відповідальністю, залучити кращий творчий та інтелектуальний потенціал з районів та міст Вінниччини», – зазначив головуючий оргкомітету, заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк.

У рамках Дня незалежності відбудеться відзначення та нагородження видатних і талановитих особистостей, кращих працівників, трудових колективів, які досягли високого професіоналізму й значних успіхів у виробничій, науковій, державній, військовій, творчій та інших сферах діяльності та здійснили вагомий внесок у створення матеріальних і духовних цінностей.

«У 2016 році до Дня незалежності України будуть вручатись почесні грамоти, подяки обласної державної адміністрації та обласної Ради, свідоцтва про занесення на обласну дошку пошани, статуетки «Людина року», – відзначив заступник директора – начальник управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Володимир Лазаренко.

В урочистостях візьмуть участь іноземні делегації з Ліберецького краю (Чеська Республіка), Яського Повіту (Румунія), Сьвєнтокшиського воєводства (Республіка Польща), Сорокського району (Республіка Молдова).

«У святкуванні Дня незалежності України на Вінниччині прийматимуть участь більше 100 представників української молодіжної діаспори майже з 30 країн світу», – зазначила директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталія Заболотна.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку обмежать рух ...
Наступна новина: На Вінничині 256 тисяч ...

КОМЕНТАРІ