Факти зловживань посадовців Луцької міської ради при облаштуванні світлофора та з'їзду на Ковельській,17 розслідують

Факти зловживань посадовців Луцької міської ради при облаштуванні світлофора та з'їзду на Ковельській,17 розслідують

10.08.16 08:04 0 514
Неабиякого резонансу у засобах масової інформації останнім часом набула тема можливого будівництва на вулиці Ковельській, 17 у Луцьку.

Лучани навіть звернулися до міськради із петицією, в якій просять заборонити забудову на місці засипаного русла річки Стир, а також перевірити на доброчесність усіх чиновників, причетних до видачі дозволів на будівництво.

Зверталися лучани й до прокуратури області з повідомленнями про можливі незаконні дії посадовців при наданні земельної ділянки на вулиці Ковельській, 17 у Луцьку.

Кримінальне провадження за фактом незаконної реалізації через прилюдні торги майна - земельної ділянки площею майже 3 га, що розташована по вул. Ковельській, 17, ліквідатором ТзОВ «Адендум» розслідує Луцький відділ поліції ГУ НП У Волинській області.

Нині ж повідомляємо, що ще 20 липня 2016 року прокуратурою області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про факт зловживання владою та службовим становищем (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 364 Кримінального кодексу України) службовими особами виконавчих органів Луцької міської ради.

Службовці органу місцевого самоврядування незаконно організували та провели будівельні роботи із реконструкції світлофорного об'єкта з облаштуванням з'їзду на перехресті вулиць Ковельська та Набережна у Луцьку в межах охорони природного ландшафту Державного історико-культурного заповідника у Луцьку.

Досудове розслідування триває й перебуває на контролі в керівництва прокуратури області.

У його ході будуть перевірені й інші можливі факти зловживань посадовців міськради.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Пам’ятка щодо ...
Наступна новина: Звернення міського голови ...

КОМЕНТАРІ