На Вінничині за вбивство чоловік відповідатиме у суді

На Вінничині за вбивство чоловік відповідатиме у суді

10.08.16 12:51 0 504
Органами прокуратури Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жителя Тульчина, вчиненого в умовах неочевидності. Труп чоловіка 03.08.2016 з численними травмами голови виявлено у його власному магазині, розташованому на території Тульчинського центрального колгоспного ринку за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Внаслідок належного процесуального керівництва досудовим розслідуванням своєчасно організовано проведення необхідних, першочергових слідчих (розшукових) дій, за результатами яких установлено, що злочин скоїв житель м. Тульчин, якого затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком 60 днів.

Наразі з’ясовано, що підозрюваний, перебуваючи в магазині потерпілого, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, наніс останньому молотком декілька ударів по голові. Після чого з місця події зник. Від отриманих травм 61-річний власник магазину помер.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 20 дітей з чернігівських ...

КОМЕНТАРІ