Луцьк готується до відзначення 25-ї річниці Незалежності України та Дня міста

Луцьк готується до відзначення 25-ї річниці Незалежності України та Дня міста

10.08.16 15:17 0 528
На оперативній нараді начальник організаційного відділу міської ради Олена Барська інформувала про підготовку до 25-ї річниці Незалежності України, Дня Державного прапора України, Дня міста.

Вона акцентувала на тому, що відбудеться багато заходів для усіх категорій населення на різноманітні смаки та вподобання: урочисті, офіційні, мистецькі, спортивні. Зокрема, 20-го серпня об 11.00 на Театральному майдані буде урочиста Академія з нагоди Дня міста. Вручення державних нагород, відзнак бійцям – учасникам АТО, відзнаки «Почесний громадянин міста Луцька». 23 серпня о 09.00 відбудеться урочисте підняття Державного прапора України за участю громадськості, учасників фестивалю «Поліське літо з фольклором».

Протягом трьох днів у місті будуть фольклорні дійства фестивалю “Поліське літо з фольклором”, за участі колективів із семи країн світу. Буде традиційний фестиваль дзвонового мистецтва «Благовіст Волині» та мистецька акція «Кобзарське віче». Концерт капели бандуристів «Карпати». Юних лучан потішить дитячий розважальний фестиваль «Я – лучанин, я – лучанка» та фестиваль «Місто розваг» (діджей-парад, виступи молодіжних колективів, представлення громадських організацій, виступи брейк-данс-гуртів, конкурси). Любителі спортивних баталій зможуть переглянути «Богатирські ігри» - відкриття фіналу Кубку України зі стронгмену.

Відбудеться великий концерт творчих аматорських колективів та окремих виконавців районів та міст, присвячений 25-ій річниці Незалежності України, та громадська акція «Українська вишиванка».

Міський голова Микола Романюк зазначив, що це, перш за все, свято для лучан, проте, до Луцька приїде багато гостей, у тому числі й закордонних, тож треба докласти максимум зусиль, щоб воно відбулося на високому організаційному рівні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ