В Луцьку 13-14 серпня - Lutsk Food Fest

В Луцьку 13-14 серпня - Lutsk Food Fest

10.08.16 11:49 0 682
Під час оперативної наради у міського голови начальник відділу у справах сім'ї та молоді Олексій Веремійчик поінформував присутніх про проведення у Луцьку фестивалю вуличної їжі 13-14 серпня. За його словами, Lutsk Food Fest - перший гастрономічний фестиваль вуличної їжі в Луцьку, котрий збирає в стінах замку представників ресторанів, кафе, кондитерських, піцерій нашого міста і не тільки. Протягом двох днів кожен з них представить лучанам та гостям міста новинки меню та вразить кулінарними шедеврами. Ексклюзивність страв та спеціальні ціни – гарантовані. Додаткова особливість фестивалю - насичена дозвільна програма для гостей: створення дитячої зони; виступи гуртів різноманітних музичних спрямувань; різноманітної активності із залученням молодіжних організацій; майстер-класи з приготування їжі; кулінарні конкурси; організація безкоштовної ВайФай зони; альтернативний спосіб проведення дозвілля для лучан.

Олексій Веремійчик наголосив, що метою фестивалю є популяризація вуличної їжі, прищеплення культури її споживання. Організатори кожен фестиваль намагаються зробити все кращим і кращим, придумують різноманітні цікавинки. Цього разу фестиваль буде не два дні, а розпочнеться у п'ятницю, 12 серпня. О 21 годині буде організовано перегляд кінофільмів, аби лучани і гості міста могли відпочити від робочого тижня, гарно провести час.

Також, за словами Олексія Веремійчика, цей фестиваль стане ще комфортнішим, бо буде збільшено кількість місць, де люди можуть присісти і відпочити, перекусити.

Міський голова Микола Романюк подякував Олексію Веремійчику за роботу. Він наголосив, що Lutsk Food Fest став уже традиційним заходом. За його словами, люди знають уже про нього і з радістю йдуть.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Главные неисправности ...
Наступна новина: В Луцьку продовжено термін ...

КОМЕНТАРІ